Κλασικό χριστουγεννιάτικο φαγητό, το «κυδωνάτο», μαγειρεύεται σε διάφορες περιοχές της χώρας και εδώ ο σεφ Άρης Τσανακλίδης μας δίνει τη δική του εκδοχή....
Μανιάτικα ζυμαράκια που τα τηγανίζουμε και τα συνοδεύουμε ανάλογα τα γούστα μας: τυριά, αλλαντικά, ντομάτες, ελιές ακόμα και με αυγά....
Μαζί με τον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/09....
Ο διακεκριμένος σεφ Αρης Τσανακλίδης τρώει πεϊνιρλί στον Θέμη στη Δροσιά και είναι λάτρης των γλυκών της Μέλισσας στο Περιστέρι. ...
Γράφει ο σεφ Άρης Τσανακλίδης....